Ønskes mere information?

/
/
Carpe Diem Sandö

Carpe Diem Sandö

Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds’ mest populære kontinentalseng kombinerer tre unikke fjedersystemer, der tilbyder en høj grad af komfort og skaber en mærkbar forskel.

Sandö er Carpe Diem Beds’ mest populære klassiske kontinentalseng. Dens kombination af tre unikke fjedersystemer gør Sandö til højdepunktet af komfort, uanset om du sover eller slumrer. Ligesom alle andre Carpe Diem-senge er Sandö designet til at give dig en ergonomisk, afslappende nattesøvn, der efterlader dig udhvilet næste morgen.

Contour Pocket System
Carpe Diems Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af din seng. Normalt er polstringen placeret på fjedersystemet, men med Contour Pocket System er polstringsmaterialerne integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig.

Visco Elastic Bottom Layer
I samarbejde med rygmarvsafdelingen på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt forskellige massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, som er placeret i det nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre tager imod i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Det er med til at reducere trykket på din krop og stimulere blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

X-Pocket
Carpe Diem Beds har patent på X- Pocket, som er et avanceret mellemlag af fjedre. Dette lag giver sengen mulighed for bedre at tilpasse sig din krop, samtidig med at den giver endnu bedre stabilitet.

Design din egen Sandö kontinentalseng
Sandö kommer i flere størrelser: enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en blød, medium, fast eller ekstra fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Sandö med en af Carpe Diem Senges elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra deres omfattende sortiment.

Tilpas Sandö ud fra dine behov og præferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Tre forskellige kontinentalsenge
Kornö, Härmanö og Sandö er de tre kontinentalsenge i Carpe Diem Beds’ kollektion. Kornö er basismodellen, Härmanö er den klassiske model, mens Sandö er luksus-modellen.

Yderligere information
Brands