by Lassen

by Lassens fundament hviler på skuldrene af de to brødre, Flemming og Mogens Lassen. Brødrene Lassens designarv manifesterer sig som et fyrtårn i den danske designtradition. 

Mange efterfølgende arkitekter og designere står i dag på skuldrene af de to brødres nytænkende tilgang til design og arkitektur. 

Deres frie og legende opdragelse hos bedstemoderen berigede dem med et frisind og en nærmest anarkistisk tilgang til funktion, materialer og design.

 

Brødrene Lassen

Flemming og Mogens Lassen var født ind i en kunstnerisk familie, og gennem deres barndom brugte de begge alle sine lommepenge på bøger om arkitektur.

De gik begge på kostskole med Arne Jacobsen, som de udviklede et venskab med. Flemming Lassen og Arne Jacobsen fastholdt et tæt forhold som venner og kollegaer, og de har sammen designet flere bygninger som Fremtidens Hus og Søllerød Rådhus.

Mens Flemming Lassen designede både møbler og bygninger med Arne Jacobsen, slog Mogens Lassen sine folder i Paris. Her var han en anerkendt arkitekt, men selvom han fik tilbuddet om at blive i Paris, endte han med at tage hjem til Danmark og være med i bevægelsen om at promovere dansk design. Mogens Lassen var nem at genkende, for han gik altid rundt med en blyant i hånden og var altid i gang med at tegne. Også juleaften. 

Oplev ånden fra Brødrene Lassen i Vodskov Bolighus

by Lassens sortiment spænder bredt fra designmøbler og til de populære Kubus-stager. 

I Vodskov Bolighus har vi et varieret udvalg af by Lassens produkter, og du er meget velkommen til at kigge forbi til råd og vejledning og en snak om by Lassen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.