Indretning

Synes du, det giver mening at betale i dyre domme for indretningshjælp for bagefter at skulle ud og investere i møblerne? Nej vel.

I Vodskov Bolighus er indretningshjælp faktisk inkluderet i prisen, når du køber møbler hos os. 

Alle fire sælgere i Vodskov Bolighus har mange års erfaring i at hjælpe med indretningen og tegne op til nye møbler, og vi kommer gerne ud i din bolig og lægger en plan sammen med dig. 

Både til private og erhverv

Vores mangeårige erfaring inden for indretningsopgaver gør os i stand til at hjælpe dig, hvad enten det er til din private bolig eller til din virksomhed. 

Når vi kommer ud i private hjem, har vi stor respekt for de møbler og effekter, som du måtte have, og som du gerne ser blive en del af det kommende setup. Selvom vi sælger møbler, behøver du ikke at være bange for, at vi bare vil sælge for enhver pris. Det vil vores faglige stolthed ikke tillade os. 

Hos de forskellige virksomheder har vi haft stor respekt for de behov, som forskellige typer af virksomheder måtte have i forhold til indretningen. Typisk finder vi flere forskellige forslag, som du kan vælge mellem, og vi går ikke fra en opgave, før kunden er tilfreds.

I vores blog vil vi løbende udfolde historier fra de indretningsopgaver, som vi løbende har varetaget. Hold derfor øje med bloggen, hvis du vil blive inspireret til din indretningsopgave. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.