Carl Hansen & Søn

I 1908 åbnede den danske møbelsnedker Carl Hansen et lille værksted på Fyn. Det blev starten på Carl Hansen & Søn, der i dag er en af de mest anerkendte møbelvirksomheder både inden og uden for landets grænser.

Carl Hansen startede virksomheden med en kompromisløs passion for håndværket, som har fulgt virksomheden lige siden. Det var dog særligt i årene omkring Anden Verdenskrig, at virksomhedens rejse mod stjernerne tog fart.

Den ukendte designer, der tog møbelverdenen med storm

I 1949 inviterede Holger Hansen, søn af Carl Hansen, en ukendt designer ind til et muligt samarbejde. Designeren takkede ja, og det blev begyndelsen på et ikonisk samarbejde. 

Den ukendte designer var nemlig Hans J. Wegner, og sammen med Carl Hansen & Søn skabte han en serie af stole, der blandet andet omfattede den populære og legendariske CH24 – Y-stolen. 

Den dag i dag er Wegners ånd fortsat en væsentlig del af virksomhedens DNA. Carl Hansen & Søn er verdens største producer af møbler tegnet af Wegner.

Bliv inspireret i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus har vi en omfattende Carl Hansen & Søn-udstilling, hvor du med garanti kan blive inspireret af de fantastiske stole, borde, sofaer og så videre, som er tegnet af nogle af mest ikoniske designere. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.