Carpe Diem Beds

Carpe Diem er et svensk sengebrand, der blev etableret i 1995. 

Carpe Diem Beds er et af de førende luksussengemærker i Sverige og eksporterer senge til tyve lande rundt om i verden. 

Med fokus på design, livsstil og førsteklasses kvalitet kombinerer Carpe Diem Beds’ håndværkere de mest avancerede tilgængelige materialer med naturens bedste og forvandler dem til moderne kunstværker. 

Din søvn er det vigtigste for Carpe Diem

Stil og komfort er forskelligt fra person til person, og derfor har Carpe Diem et bredt udvalg af senge og tilbehør, som er designet til at inspirere til kreativitet og til at pleje det unikke. 

Carpe Diem Beds er bygget op om mantraet, at senge ikke kun skal berolige kroppen, men også sjælen. Derfor giver Carpe Diems senge en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og udsøgt stil. Med forskellige muligheder inden for ben, sengegavle, stoffer og funktioner kan du frit tilpasse din seng, så den afspejler din smag, personlighed og behov. Og efterhånden som trends kommer og forgår, kan du simpelt opdatere din seng uden at udskifte den. 

Carpe Diem har en drøm om, at din seng bliver en integreret del af dit liv ved at tilbyde mange års afslappende søvn og æstetisk nydelse. Inspirationen er hentet fra skærgården på den svenske vestkyst, hvor det store hav møder fredfyldte klipper og smukke lyngmarker. Carpe Diem vil være med til at forvandle dit soveværelse til et sted, der minder dig om dit eget glade sted. Smuk, fredfyldt, roligt – det perfekte sted at slappe af.

Prøv din nye seng i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus kan du prøve den imponerende komfort, der er i de forskellige senge fra Carpe Diem Beds.

Udvalget er enormt, da du kan få skræddersyet en seng, der passer til dit behov. 

Vi er behjælpelige med råd og vejledning og kan vise de forskellige muligheder i Carpe Diems funktionelle tegningsprogram. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.