Mogens Hansen

Fundamentet til Mogens Hansen blev lagt, da den udlærte møbelpolstrer Mogens Hansen – der gik under navnet MH – forelskede sig og flyttede til Aarhus. Her fik han først arbejde ved Holger Juul Jensens Møbelfabrik og senere blev han værkfører ved Ryesbergs Møbelfabrik. 

Det kriblede dog i fingrene for at starte noget selv, og derfor begyndte Mogens Hansen at producere møbler fra et værksted på Rosenvangsalle i Aarhus.

 

Møbelfabrik på kvæggården

Mogens Hansen – og møblerne – voksede dog hurtigt ud af det ydmyge værksted, og derfor slog han til, da Solbjerg Kommune i 1962 havde den nedlagte kvæggård “Kærgården” til salg. Han betalte 90.000 og indrettede møbelfabrikation i alle kroge af gården. Kontoret blev placeret over møddingen, fabrikationen havde til huse i hestestalden, og møblerne blev færdiggjort i svinestalden. Der blev desuden etableret lager i laden og udstilling i kobåsene, og så var M.H. Møbler klar til at producere og sælge møbler. 

Mogens Hansen producerer til dig

M.H. Møbler har lige fra start leveret stilfulde lædermøbler, hvor kvalitet og solidt håndværk har været i højsæde. MH lagde vægt på, at kunderne fik noget for pengene, og han holdt, hvad han lovede. 

Mogens Hansen producerer kun til ordre, så når du bestiller et møbel, bliver det produceret til dig ud fra de ønsker, som du har.

Fabrikken er godt nok flyttet fra Solbjerg Sø til moderne rammer i Hasselager, men ånden fra Mogens Hansen – både virksomheden og manden – er flyttet med. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.