Louis Poulsen

Louis Poulsen er et af de mest kendte brands inden for belysning, og i sortimentet har de nogle af de største designikoner, når vi taler lamper.

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. 

Louis Poulsens produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys.

Louis Poulsen og Poul Henningsen

I 1924 skabte Poul Henningsen sin banebrydende Paris-lampe for Louis Poulsen, og den måde, som virksomheden designer på for at forme lys, kan spores direkte tilbage til PH’s syn på dualiteterne inden for design og lys.

Louis Poulsen er passioneret håndværk, der er sat i verden for at frembringe lys af høj kvalitet og produkter, der ikke kun er en fryd for øjet, men også skaber et smukt lys.

Find smukke lamper fra spændende designere

I Vodskov Bolighus har vi et bredt varieret udvalg af de smukke Louis Poulsen-lamper.

Louis Poulsen har arbejdet sammen med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og mange flere. 

Louis Poulsens produkter trodser traditionelle produktkategorier og dækker både det professionelle det private marked for belysning til indendørs og udendørs brug. 

Midlet er enkelt og smukt design. Formålet er at skabe en attraktiv atmosfære, som har en positiv indflydelse på både mennesker og steder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.