Ønskes mere information?

/
/
Carpe Diem Härmanö

Carpe Diem Härmanö

Carpe Diem Beds

Sov godt og vågn op forynget i Härmanö, Carpe Diem Beds’ klassiske kontinentalseng. Denne elegante seng med et tidløst skandinavisk design indeholder to lag trykaflastende fjedre og en klassisk dobbeltmadras.

Ligesom alle andre Carpe Diem-senge er Härmanö designet til at give dig en ergonomisk, afslappende nattesøvn, der efterlader dig udhvilet næste morgen. Carpe Diem Beds har udviklet et unikt fjedersystem og et viskoelastisk bundsegment for maksimal trykaflastning og sovekomfort.

Contour Pocket System
Carpe Diems Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af din seng. Normalt er polstringen placeret på fjedersystemet, men med Contour Pocket System er polstringsmaterialerne integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig.

Visco Elastic Bottom Layer
I samarbejde med rygmarvsafdelingen på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt forskellige massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, som er placeret i det nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre tager imod i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Det er med til at reducere trykket på din krop og stimulere blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

Design din egen Härmanö kontinentalseng
Härmanö kommer i flere størrelser: enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en blød, medium, fast eller ekstra fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Härmanö med en af Carpe Diem Beds’ elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra deres omfattende sortiment.

Tilpas Härmanö ud fra dine behov og præferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Kornö, Härmanö og Sandö er de tre kontinentalsenge i Carpe Diem Beds’ kollektion. Kornö er basismodellen, Härmanö er den klassiske model, mens Sandö er luksus-modellen.

Yderligere information
Brands