Ønskes mere information?

/
/
Carpe Diem Kornö

Carpe Diem Kornö

Carpe Diem Beds

Kornö er Carpe Diem Beds’ basemodel af kontinentalsenge. Takket være dets separate fjedersystemer garanterer denne bløde seng en behagelig nattesøvn.

Kornö er en smart konstrueret og elegant designet kontinentalseng, der er særlig populær blandt dem, der foretrækker en lidt blødere seng. Kornö er udstyret med Carpe Diems J-Pocket fjedersystem, som består af to lag fjedre oven på et viskoelastisk bundlag.

Visco Elastic Bottom Layer
I samarbejde med rygmarvsafdelingen på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt med massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, placeret i de nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre tager imod vægten i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Carpe Diems Visco Elastic Bottom Layer reducerer trykket på din krop og stimulerer blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

Design din egen Kornö kontinentalseng
Kornö kommer i flere størrelser: enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en blød, medium, fast eller ekstra fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Kornö med en af Carpe Diem Senges elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra Carpe Diems omfattende sortiment.

Tilpas Kornö ud fra dine behov og præferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Tre forskellige kontinentalsenge
Kornö, Härmanö og Sandö er de tre kontinentalsenge i Carpe Diem Beds’ kollektion. Kornö er basismodellen, Härmanö er den klassiske model, mens Sandö er luksus-modellen.

Yderligere information
Brands