Ønskes mere information?

/
/
TEN TABLE ROUND

TEN TABLE ROUND

dk3

dk3 var et af de første brands, som introducerede plankebordet på det skandinaviske marked tilbage i 2009. Med intentionen om at tage denne designarv et skridt videre udviklede dk3s stifter Jacob Plejdrup jubilæumsbordet TEN TABLE i samarbejde med den danske designer Christian Troels i 2019. Nu fås det eksklusive design også i to runde spisebordsudgaver, ét med en udtræksplade i træ og ét med en bordplade i marmor.

De to nye runde versioner er udviklet eksklusivt af Christian Troels og Jacob Plejdrup med udgangspunkt i det samme designkoncept som det rektangulære TEN-spisebord fra 2019. Christian Troels’ design er kendetegnet ved en stor detaljerigdom og håndværksmæssig præcision, som i TEN TABLE er perfekt kombineret med Jacob Plejdrups grundidéer om store spiseborde, f.eks. fremhævelse af det naturlige materiales skønhed på en minimalistisk måde.

Den kubusformede fod i massivt træ danner et robust og elegant fundament for bordpladen og giver bordet lethed, hvilket understreges af de fint udformede detaljer som f.eks. de smukke lodrette riller på kubussen og bordpladens skrånende kant.

Yderligere information
Brands

Designere

,