Ønskes mere information?

/
/
TEN TABLE OVAL

TEN TABLE OVAL

dk3

dk3 var blandt nogle af de første brands til at introducere plankebordet på det skandinaviske marked tilbage i 2009, og som en naturlig videreførelse af denne designarv udviklede dk3 grundlægger Jacob Plejdrup og den danske designer Christian Troels 10 års jubilæumsbordet TEN TABLE i 2019. Siden da er TEN TABLE serien blevet udvidet med et sofabord og et rundt spisebord, og nu fås det elegante og eksklusive design også i en oval udgave.

Bordet er et resultat af et spændende og succesfuldt samarbejde mellem Christian Troels og Jacob Plejdrup. Christian Troels’ design er kendetegnet ved en stor detaljerigdom og håndværksmæssig præcision, som i TEN TABLE forenes perfekt med en af Jacob Plejdrups grundtanker omkring massivtræsborde, nemlig at fremhæve træets naturlige skønhed på en minimalistisk måde.

Både bordplade og bordben er lavet af massivtræ, men trods tyngde i både størrelse og vægt, har bordet en visuel lethed, der understreges af de fint udformede detaljer, som bordpladens let skrånende bordkant og bordbenenes karakteristiske lodrette riller.

Brands

Designere

,