Ønskes mere information?

/
/
GROOVE skrivebord

GROOVE skrivebord

dk3

Det elegante skrivebord GROOVE DESK er en del af det eksklusive GROOVE og TEN univers. Bordets special-designede riller er tegnet af den danske designer Christian Troels, som selv har udviklet og fremstillet et særligt fræsejern til at udfræse rillerne. Og det var netop det særlige rille-design, der i 2019 blev startskuddet til hele TEN TABLE projektet, hvor Christian Troels og dk3 stifter Jacob Plejdrup udviklede tiårs jubilæumsbordet TEN TABLE.

GROOVE serien er ligesom TEN TABLE skabt ud fra grundprincippet om at lade træets naturlige skønhed spille en hovedrolle i bordets konstruktion og herved fremhæve de mange unikke designdetaljer. Detaljer som under hele design-processen er blevet justeret og forfinet, og som er skabt med lige dele passion og teknisk præcision.

Christian Troels har med GROOVE DESK valgt at lade rillerne gå hele vejen rundt om bordkanten, hvilket skaber et smukt og formfuldendt helhedsindtryk og giver mulighed for at placere skrivebordet frit i rummet. Bordet har tre skuffer, der diskret er skjult af den smukke rillekant. Og ønsker man at gemme kabler og ledninger væk, er der mulighed for at montere kabeludtræk i messing eller rustfrit stål, enten i højre, venstre eller begge sider.

Med sine rene linjer og markante detaljer er GROOVE serien en perfekt fusion af naturlig æstetik og sofistikeret design.

Mål

L 130 x B 65 x H 73 cm

Materialer

Eg, røget eg eller valnød

Mulighed for tilkøb af kabeludtræk i messing eller rustfrit stål

Overfladebehandling

Olie, hvidolie eller sæbe

Ben

Massivtræ

Brands

Designere