Ønskes mere information?

/
/
GROOVE Natbord

GROOVE Natbord

dk3

Det fine lille natbord GROOVE NIGHT TABLE er seneste skud på stammen i det eksklusive GROOVE univers, udviklet for dk3 af den danske designer Christian Troels. Samarbejdet mellem dk3 og Christian Troels startede med lanceringen af CORDUROY TABLE i 2018, og tog fart i 2019, hvor Christian Troels og dk3 stifter Jacob Plejdrup udviklede tiårs jubilæumsbordet TEN TABLE.

GROOVE serien er ligesom TEN TABLE skabt ud fra grundprincippet om at lade træets naturlige skønhed spille en hovedrolle i bordets konstruktion og herved fremhæve de mange unikke designdetaljer. Detaljer som under hele design-processen er blevet justeret og forfinet, og som er skabt med lige dele passion og teknisk præcision. For eksempel har designer Christian Troels selv udviklet og specialfremstillet det fræsejern, der er brugt til at lave de karakteristiske riller på bordkanten. Og ved at lade rillerne gå hele vejen rundt om kanten, skabes en smuk og formfuldendt ramme, der diskret skjuler en lille skuffe, og giver bordet et meget enkelt og elegant udtryk.

Bordet fås i to forskellige varianter – enten med ben eller til at hænge på væggen. Den væghængte model monteres med et elegant ophæng i sort pulverlakeret stål. Og så har designer Christian Troels valgt at lade de smalle konisk-drejede ben fra GROOVE COFFEE TABLE gå igen i natbordet, der ligesom sofabordet også fås i tre forskellige højder.

Med sine rene linjer og markante detaljer er GROOVE serien en perfekt fusion af naturlig æstetik og sofistikeret design.

Mål væg-monteret

B 46 x D 36 cm

Bordplade 5 cm

Mål m/ben

B 46 cm

D 36 cm

H 35, 42,5 eller 50 cm

Materialer

Eg, røget eg eller valnød

Ben i massivtræ

Vægophæng i sort pulverlakeret stål

Overfladebehandling

Olie, hvidolie eller sæbe

Brands

Designere