Ønskes mere information?

/
/
GROOVE COFFEE TABLE

GROOVE COFFEE TABLE

dk3

GROOVE COFFEE TABLE er et eksklusivt sofabord i massivt træ, der kombinerer ren enkelhed og raffineret elegance. Bordet er udviklet af den danske designer Christian Troels, som også designede CORDUROY TABLE i 2018 og jubilæumsbordet TEN TABLE i 2019.

Med både bordplade og bordben i massivt træ er GROOVE COFFEE TABLE det ideelle supplement til dk3s nuværende udvalg af sofa- og sideborde i træ og stål. Det massive træs naturlige skønhed spiller en vigtig rolle i bordets konstruktion og danner et perfekt samspil med de skarpe designdetaljer. De konisk drejede træben løfter yndefuldt den imponerende bordplade med en tykkelse på 5 cm, hvilket er ret enestående for en massiv træbordplade. De karakteristiske riller på bordpladens kant er lavet ved hjælp af et specialfremstillet fræsehoved, som er opfundet og konstrueret af Christian Troels til fremstillingen af TEN TABLE i 2019.

Bordet fås i størrelserne Ø 60 cm, Ø 80 cm og Ø 110 cm, og benene kan leveres i højde 30 cm, 37,5 cm og 45 cm. Dette brede udvalg af størrelser giver mulighed for at bruge bordet på utallige måder, enten alene eller i grupper med forskellige højder og størrelser, der står tæt sammen med dele af bordpladerne hen over hinanden.

Yderligere information
Brands

Designere