Ønskes mere information?

/
/
TREE TABLE

TREE TABLE

dk3

I 2011 lancerede dk3 TREE TABLE som en naturlig videreførelse af designarven fra plankebordet dk3_3, som blev lanceret i 2009. For at understrege konceptet med at kombinere vildt træ og et minimalistisk design valgte dk3s stifter og designer Jacob Plejdrup at bruge hele planker i massivt træ med håndslebne naturlige kanter, og således så et nyt klassisk plankebord dagens lys. I 2012 blev TREE TABLE også lanceret som sofabord med udgangspunkt i samme design og træsorter som spisebordet.

TREE TABLE er naturligt design i perfekt balance. På toppen af den enkle stålkonstruktion svæver massive træplanker formgivet af naturen og bearbejdet af branchens dygtigste hænder. Bordet kombinerer ægte håndværk og innovativ ingeniørkunst, og resultatet er visuelt slående.

I eg laves TREE TABLE altid af to hele planker, der kommer fra samme træstamme. Hver planke har sin egen unikke form og struktur med forskellige naturlige kendetegn såsom knaster og små sprækker, og de naturlige kanter bliver skånsomt håndslebet. Hvert TREE TABLE er nummereret enkeltvis, og en diskret plade på bordendens kant bekræfter bordets originalitet.

Yderligere information
Brands

Designere