Ønskes mere information?

/
/
The Canvas Chair

The Canvas Chair

Fredericia Furniture

The Canvas Chair er det perfekte eksempel på Børge Mogensens talent for funktionelt design med fokus på det enkle formsprog, der favner idéens inderste væsen. Perfekt i al sin enkelhed.

Mogensens forkærlighed for naturlige materialer inspirerede ham til sædet og ryggen i lærred, hvor stoffet er spændt ud mellem to runde stykker træ, og samtidig er stellet udført med vandrette og lodrette linjer, som er Børge Mogensens varemærke. Det giver kontrast samtidig med en forbløffende visuel ro.

Selv om stolen blev designet i 1970 som modreaktion til de prangende møbler fra 1960’erne, så er The Canvas Chair med sit jordnære uformelle udtryk og de ærlige materialer stadig relevant i dag. Stolen har en usminket autenticitet, som særligt tiltaler det moderne publikum.

Både den europæiske førsteklasses eg og det eksklusive hørlærred fås i sort eller naturfarvet med en valgfri løs hynde i lærred eller læder.

The Canvas Chair, der er et af de sidste møbler, Børge Mogensen designede før sin alt for tidlige død i 1972, har ligget i vores arkiver lige siden – indtil nu. Stolen har en flot fremtoning og vil fungere som blikfang i ethvert hotel, loungeområde, privat hjem eller butik.

Yderligere information
Brands

Designere