Ønskes mere information?

/
/
SYSTEM ULTRA®

SYSTEM ULTRA®

dk3

I kølvandet på lanceringen af det ikoniske reolsystem ROYAL SYSTEM® i 1948 introducerede Poul Cadovius SYSTEM ULTRA® i 1957. Systemet blev skabt ud fra et meget enkelt, men dog temmelig genialt grundprincip. Det blev udviklet med det samme pladsbesparende, fleksible design som ROYAL SYSTEM® med udgangspunkt i den innovative idé om at løfte møblerne fra gulvet op på væggene og skabe mere plads i rummet.

SYSTEM ULTRA® består af vægmonterede vanger, hylder og bøjler i pulverlakeret stål. Systemet kendetegnes ved de elegante, ultratynde hylder med en bølgeformet kantprofil, som sidder fast på vangerne ved hjælp af bøjler i enten rå messing eller farvet stål. Komponenterne fås i forskellige farver og størrelser, så der er mulighed for at sammensætte systemet i mange individuelle kombinationer og udvide det med tiden efter behov.

I 1957 udstillede Poul Cadovius SYSTEM ULTRA® på XI Triennale i Milano, og vandt en sølvmedalje for sit system. En yderst attraktiv pris og international anerkendelse af en enestående designidé.

Yderligere information
Brands

Designere