Ønskes mere information?

/
/
PLUSH TABLE

PLUSH TABLE

dk3

Et dk3 møbel er typisk kendetegnet ved en stor detaljerigdom, hvor der er nørdet med at forfine og bearbejde de mange små finesser og detaljer. Det gælder lige fra de små fingersamlinger i ROYAL SYSTEM® til TEN TABLE’s fine riller.

Med sit nye bord PLUSH TABLE er dk3 stifter Jacob Plejdrup gået i en helt ny designretning. Ud fra devisen ”more is more” har han skabt et bord, hvor de små detaljer er skiftet ud med bløde organiske former i storformat. Som med sine øvrige designs, har han også med PLUSH TABLE taget afsæt i et af sine grundprincipper om at lade bordets design fremhæve træets skønhed og naturlige egenskaber.

De finerbeklædte bordben fås i både 13 cm og 15 cm, og når man bevæger sig over i bordben af den størrelse, kan der være en risiko for, at bordet visuelt bliver lidt tungt og klodset. En hårfin balance, der har været stor fokus på i hele designprocessen, og som er afstemt på fornemmeste vis med de buede former, der bløder bordbenenes tyngde op og står i flot kontrast til den enkle massivtræs-bordplade, der fås i enten 3 cm eller 4 cm tykkelse.

Bordet lever til fulde op til sit navn med sine bløde former, der i samspil med træets robusthed og bordpladens enkle elegance udgør en imponerende helhed.

 

Mål 3 cm bordplade / 13 cm ben

L 200 – 340 cm

B 100 cm

H 72 eller 74 cm

Bordplade 30 mm

Tillægsplade 60 cm

Mål 4 cm bordplade / 15 cm ben

L 200 – 400 cm

B 100 cm

H 72 eller 74 cm

Bordplade 40 mm

Tillægsplade 60 cm

Materialer

Eg, røget eg eller valnød

Tillægsplade i træ eller sort MDF

Overfladebehandling

Olie, hvidolie eller sæbe

Ben

Finerbeklædt trækonstruktion m/stilskruer

Yderligere information
Brands