Ønskes mere information?

/
/
PH 3/3

PH 3/3

Louis Poulsen

Poul Henningsen designede hundredvis af lamper baseret på det treskærmsystem, han udviklede i 1926 – et system, som sikrer uovertruffen lyskvalitet, uanset hvad behovet er.

Mange af hans lampedesign inkluderer et nummer, der refererer til skærmstørrelserne på hvert armatur. PH 3/3 karakteriseres som en pendel i ‘fuld’ størrelse og er kendetegnet ved sit tiltalende kompakte udseende, hvor den øverste skærm på ca. 30 cm svarer til den midterste og nederste skærm i forholdet 3:2:1.

PH’s armaturer i ‘fuld’ størrelse er blændfrie og placeres ideelt set højt i et rum, hvor kvalitetsbelysningen skaber en hyggelig atmosfære. De mere alment kendte ‘hybridmodeller’ er derimod designet til at hænge lavt, f.eks. over et bord, hvor de skaber optimale lysforhold og en varm atmosfære. Tag for eksempel PH 3/2, der kombinerer en overskærm på 30 cm med mindre underskærme fra PH 2/2.

Med sin elegante udstråling og sit moderne, klassiske danske udtryk komplementerer Poul Henningsens karakteristiske PH 3/3 i ‘fuld’ størrelse i dag enhver moderne indretning, ligesom den kan være med til at forbedre lysoplevelsen i butiksmiljøer, mødelokaler, restauranter, hotelværelser og lobbyer.

Yderligere information
Brands

Designere