Ønskes mere information?

/
/
Panthella Bord

Panthella Bord

Louis Poulsen

Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella sammen med Louis Poulsen i 1971.

Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten fortsatte den verdenskendte danske designer med at udvikle nye materialer til de farverige og fascinerende rum, han skabte med sit fascinerede design.

Panthella skiller sig ud som et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Panton ønskede at skabe et lys, hvor både foden og skærmen fungerede som reflektor, samtidig med at den var designet i de organiske former, den danske designer er så kendt for.

Med sit blændfri lys er Panthella et smukt eksempel på Verner Pantons fremragende sans for at skabe stemningsfuld belysning.

Louis Poulsen introducerede i 2020 en ny version af Panthella Bord 400 i det originale design med mindre ændringer for at gøre den til en funktionel og moderne lampe, der opfylder nutidens standarder for god lyskomfort.

Panthella Bord 400 har fået ny skærm for at undgå synlige skygger på den opale skærm. Foden er blevet justeret, så trompet og metalsamlinger bliver ved med at være lige og hvide over tid. Derudover sikrer den opdaterede udgave altid en høj grad af komfort med blødt, diffust lys.

Yderligere information
Brands

Designere