Ønskes mere information?

/
/
Lynderupstolen

Lynderupstolen

Fredericia Furniture

Lynderupstolen, en stol uden tid, er en stol fra en visionær ener i dansk design, der til stadighed kan overraske og skabe nysgerrighed. Mogensen arbejdede innovativt med metallet som bærende materiale, fortsat udfra en enkel æstetik. Lynderupstolen er det endelige resultat af Mogensens visionære skabertrang.

I 1954 formgav Børge Mogensen Lynderupstolen, der forbinder historien med nutiden til gavn for fremtiden. Lynderupstolen er blevet FSC-mærket og tildelt det anerkendte miljømærke EU-blomsten. Certificeringer der understreger Fredericias dedikation til produktionen af bæredygtige møbler i god kvalitet.

Lynderupstolen, en stol uden tid, er en stol fra en visionær ener i dansk design, der til stadighed kan overraske og skabe nysgerrighed. Mogensen arbejdede innovativt med metallet som bærende materiale, fortsat udfra en enkel æstetik. Lynderupstolen er det endelige resultat af Mogensens visionære skabertrang

Stolen er let, både visuelt og fysisk, den kan stables og anvendes i et utal af indretninger i større og mindre grupper. I co-working spaces, private boliger og kommercielle indretninger kan Lynderupstolen være med til at fremme den kreative proces. Det er helt enkelt, funktionelt og gedigent.

Yderligere information
Brands

Designere