Ønskes mere information?

/
/
Kampagne på EJ315

Kampagne på EJ315

EJ315 er en elsket klassiker, der kombinerer en stram form med klassiske detaljer. De karakteristiske knapper i alle hynder giver designet en ekstra grafisk dimension. EJ315 er designet af den danske designer Erik Ole Jørgensen i 1975. De faste, men samtidig komfortable hynder gør sofaen lige velegnet til private hjem.

Rammens linjer signalerer en formalitet mens puderne er skabt med komfort for øje. Sidde- og rygpuderne har over hundrede håndsyede knapper, et arbejde, der kræver en stor teknisk snilde for at få skabt det perfekte, grafiske mønster.

Designer Erik Ole Jørgensen startede sin karriere som møbelpolstrer og uddannede sig senere til arkitekt. Fra tid til anden arbejdede han indgående med tekstildesign og EJ315 demonstrerer hans indgående forståelse for læder og tekstil. Sofaen er med tiden blevet et symbol på dansk kvalitetshåndværk med et skarpt blik for detaljen.

Kampagnen på EJ315 løber fra 1. marts til 30. juni, og i kampagneperioden kan du spare minimum 30 procent på sofaen i fire forskellige farver i Luce-stof. Benene kan vælges i eg/sæbe, eg/olie, sortlakeret og valnød/olie.