Ønskes mere information?

/
/
JEPPE UTZON TABLE #1

JEPPE UTZON TABLE #1

dk3

Bordet JEPPE UTZON TABLE #1 er en sublim afstemning af kontrasten mellem det rå træmateriale og de nøje udformede detaljer. Med størrelser op til 300 cm er bordet robust nok til at fungere som et naturligt samlingspunkt i både mødelokaler og spisesale, men også detaljeret nok til at skille sig ud.

Bordet har en enkelhed, som giver plads til at beundre det vilde træs naturlige kendetegn. Og med den lille kant på bordbenene og de bemærkelsesværdige udtræksplader byder bordet på eksklusive detaljer, som fremhæver træets skønhed. Bordet er lavet i en klassisk massiv trækonstruktion, og under bordpladen er der et diskret stålkabel, som kan justeres med en almindelig skruenøgle, så bordet bevarer sin stabilitet og ikke begynder at bue med tiden.

Jeppe Utzon har opnået international anerkendelse som arkitekt og designer, og den kreative DNA har han ikke fra fremmede. Jeppe Utzons bedstefar var den berømte danske arkitekt Jørn Utzon – arkitekten og designeren bag operahuset i Sydney. Som sin bedstefar lader Jeppe Utzon detaljer og helhed arbejde sammen for at give et samlet udtryk, som appellerer globalt, og denne designfilosofi får i særdeleshed konkret form med JEPPE UTZON TABLE #1.

Yderligere information
Brands

Designere