Ønskes mere information?

/
/
GRAND SIDEBOARD

GRAND SIDEBOARD

dk3

dk3 er kendt for sine store plankeborde, så det var oplagt for dk3s stifter og designer Jacob Plejdrup at fortsætte denne designtradition i udviklingen af skænken GRAND SIDEBOARD i 2016.

Grand kan oversættes til storslået og flot, og skænken lever virkelig op til sit navn, både i form af størrelse og design. Rammen og de indvendige skillevægge og hylder er lavet af massivt træ. Bredden på den imponerende ramme er 40 mm og med længder op til 240 cm kan skænken indeholde mere end en gennemsnitlig skænk. Skænken virker dog på trods af de kraftige og imponerende mål stadig meget enkel og let i proportionerne, fuldstændig som plankebordene TREE TABLE og dk3_TABLE.

GRAND SIDEBOARD fås i eg, vild eg, røget eg eller valnød og er en af de få skænke på markedet i massiv vild eg og valnød. Skydelågerne og bunden af skufferne er lavet af Nano-laminat i forskellige farver og har en meget slidstærk og næsten vedligeholdelsesfri overflade. Bagsiden af skænken er også lavet af Nano-laminat, så skænken behøver ikke nødvendigvis at blive placeret op af en væg, men kan også bruges som rumdeler. Skænkens ben fås i træ eller to versioner af stål med samme design som enten LOWLIGHT TABLE eller dk3_3 TABLE og TREE TABLE.

Brands

Designere