Ønskes mere information?

/
/
George spisebord

George spisebord

Sika-Design

George Teak Spisebord er et flot træ havebord, der rummer op til 8 personer og som passer godt til den store terrasse og have.

På Sika-Designs haveborde er der luft mellem lamellerne, så træet kan arbejde og give sig afhængigt af vejret. Teak-møbler vil patinere over tid og få en smuk grå og naturlig farve. Bordet kræver ingen vedligeholdelse, men hvis du ønsker at bevare den smukke kastanjebrune farve, kan du behandle det med olie.

Bordet er lavet af teaktræ, der er særligt kendt for sin høje styrke og smukke glød. På grund af sit naturlige indhold af olie er træet meget holdbart og modstandsdygtigt over for vind og vejr, og bliver ikke angrebet af insekter og råd. Derfor kan udendørs teakmøbler tåle at stå udenfor året rundt uden at det går ud over kvaliteten.

Hos Sika-Design bruger de kun premium teak fra Indonesien til vores teaktræsmøbler. De udendørs teakmøbler bærer det indonesiske stempel ”Indonesian Legal Wood”, som sikrer at møblerne indgår i en bæredygtig produktion. Dette teaktræ kommer fra plantager, som overvåges at den indonesiske regering, der sørger for, at intet træ, der er for umodent eller for lille, fjernes fra skoven.

Bordet fås i forskellige størrelser og former.

Yderligere information
Brands