Ønskes mere information?

/
/
Ditzel Lounge Chair

Ditzel Lounge Chair

Fredericia Furniture

Nanna Ditzel var en enestående designer med mange talenter og meget lidt tålmodighed med status quo. Med sit øje for organiske former og sine eksperimenter bragte hun som husdesigner for Fredericia i 1980’erne en avantgarde kant til virksomhedens produkter i fællesskab med Thomas Graversen.

Ditzel gik sammen med sin mand Jørgen Ditzel om at lave en stol, der skulle få folk til at tænke anderledes ved at sidde anderledes. Ditzel Lounge Chair er designet til at være smuk fra alle vinkler. Dens skulpturelle og organiske silhuet er inspireret af naturen og understøttes af de skrå træben, der giver den et legende udtryk. Den er en moderne version af den traditionelle lænestol, der passer perfekt til menneskets former. I kombination med den let buede ryg, der umærkeligt går over i armlæn, giver stolens bredde ekstra siddekomfort. Skallen i højtryks-PUR-skum er forstærket med et stålstel og betrukket med et udvalg af vores eksklusive møbelstoffer, herunder bucleé.

Stolen inviterer dig ind i en hyggelig og rummelig atmosfære, og det gør Ditzel Lounge Chair særligt anvendelig i omgivelser, der opfordrer til socialt samvær. For eksempel vestibuler og luksuriøse suiter, receptionsområder, eksklusive loungeområder og private boliger.

Yderligere information
Brands

Designere