Ønskes mere information?

/
/
Den Spanske Spisebordsstol

Den Spanske Spisebordsstol

Fredericia Furniture

Den spanske spisebordsstol er et mønstereksempel på, hvad man kan få ud af at anvende ærlige og autentiske materialer. Stolen, som er fremstillet af det fineste egetræ og sadellæder af højeste kvalitet, fås med eller uden armlæn, og i flere forskellige versioner i lyse eller mørkere nuancer, afhængigt af hvilken atmosfære man ønsker at skabe.

Børge Mogensen præsenterede den Spanske stol på Snedkerlaugets Møbeludstiling i 1958. Da de brede armlæn fungerer som en praktisk plads til en kop eller et glas, valgte Mogensen helt at fjerne alle borde fra sofagruppens centrale rum. Ved at gøre dette foreskrev han et mere åbent og uformelt rum til samtale og afslapning i hjemmet.

Den Spanske Stol udføres i materialer af fineste selektion, fra de kvartskårne trædele i eg, til spænderne i messing og det vegetablisk garvede kernelæder, der den dag i dag garves efter traditionsrige processer i Nordsverige. Den rustikke kombination af materialer udvikler en helt særlig patina, der kun bliver smukkere med tiden.

Den Spanske Spisebordsstol fås med eller uden armlæn.

Yderligere information
Brands

Designere