Ønskes mere information?

/
/
Delphi

Delphi

Fredericia Furniture

Delphi kollektionens bløde linjer giver en rolig æstetik, og den kurven fra indersiden af armlænene er en særligt karakteristisk detalje. Den lave ryg er nøje afstemt i forhold til armlænene, og designet giver rigeligt plads til både at sidde, strække ud og slappe helt af. Alt dette har været med til at sikre Delphi et renommé som en cool, moderne klassiker.

Tilfører du Delphi Ottoman, giver dens rummelige form mulighed for at skabe et chaiselong-udtryk. Du kan også bruge Delphi Ottoman som fodstøtte, som ekstra siddepladser eller som flot opbevaringsplads til computer, bøger eller tæpper.

Delphi Elements er en imponerende fusion af schweizisk præcision og dansk håndværk. En moderne klassiker med et strømlinet, stilfuldt udtryk og et indbydende, ergonomisk design.

Konceptet består af 14 moduler, og de forskellige moduler gør det muligt at skabe sit helt eget sofaarrangement. Du kan bruge sædet separat eller kombinere to for at skabe fornemmelsen af chaiselong. Der findes også moduler uden armlæn, som kan sammensættes i forskelligformede sofagrupper. Ligesom med Delphi Sofa er dybden optimeret til mange timers afslapning. Og det kræver udmærket polstringsarbejde at opnå så fast og komfortabel en form, uden brug af løse hynder.

Der er mange muligheder i Delphi-serien, og den er derfor en favorit i mange sektorer, lige fra luksus hoteller, virksomheder og butikker til private hjem.

Delphi blev designet af Hannes Wettstein, der er anset som en af sin generations mest innovative designere. Han var en prisvindende schweizisk designer, hvis fokus strakte sig fra møbeldesign over boligindretning og arkitektur til brugsgenstande samt kommunikation. Han var en yderst velanset designeri branchen, anerkendt for sine overraskende enkle og langtidsholdbare løsninger. Wettstein døde alt for ung i 2008, men hans design hyldes fortsat i hele verden.