Ønskes mere information?

/
/
Constance stol

Constance stol

Audo Copenhagen

Constance blev designet i 1935 af Flemming. Samme år blev disse to mesterværker udstillet på møbelsnedker Jakob Kjærs udstilling i Industribyggeriet i København. Flemming Lassen havde designet møblerne til standen og modtog en pris for sine designs forud for åbningen af udstillingen.

Constance serien er et klassisk Flemming Lassen design med kurvede former. Indbydende og behagelig. Udragende sidestykker og knapper bagpå. Klassiske og moderne kvaliteter, der aldrig går af mode. Duoen vil gøre sig smukt i midten af et rum, da Flemming Lassens møbler altid er lige smukke fra alle vinkler. Det var et mantra for hans arbejde, at møbler skulle trækkes væk fra væggen for at blive placeret som en skulptur i et rum.

Constance serien er opkaldt efter Flemming Lassen’s hustru, Irene Constance Lassen, som forblev hans tro følgesvend indtil sin død i 1984, 82 år gammel. I 1940 blev han tildelt Eckersberg Medaljen, uddelt af Det Kongelige Danske Kunstakademi, som er en anerkendelse af præstationer af høj kunstnerisk kvalitet inden for enten den mekaniske eller liberale kunst.

Brands

Designere