Ønskes mere information?

/
/
CH71

CH71

Carl Hansen & Søn

Med sin slanke ramme og bløde fremtoning, er Hans J. Wegners CH71 loungestol et smukt udtryk for den store danske designers unikke forståelse for polster- og snedkerhåndværk.

Stolen er skabt i 1952 og bærer alle kendetegnene fra stolemesteren, herunder den elegante forening af form og funktion og et raffineret udtryk, der har fastholdt sin aktualitet gennem mere end et halvt århundrede. Wegner var dygtig til at konstruere stolenes rammer og havde samtidig stor indsigt i polstringsteknikker, hvilket gjorde ham i stand til at udforme sine komplicerede design i en meget høj håndværksmæssig kvalitet.

CH71 stolen er med sine elegant polstrede kurver og slanke ramme et overbevisende eksempel på Wegners skulpturelle design. For Wegner var det vigtigt, at stolen fik de helt rigtige proportioner, og han skabte et tilbagelænet design, der kan tilføre stil og atmosfære til selv de mindste rum.

Loungestolens polstring fås i et bredt udvalg af tekstiler i mange farver og teksturer, mens ben og greb findes i eg og valnød i flere overflader.

Yderligere information
Brands

Designere