Ønskes mere information?

/
/
CADOVIUS 900

CADOVIUS 900

dk3

Imponerende og elegant; to ord der meget præcist beskriver 900∙00 lampen designet af Poul Cadovius tilbage i 1972. Mange af hans produkter, som f.eks. det verdenskendte reolsystem ROYAL SYSTEM®, er udviklet som modulsystemer, hvor man kan sammensætte de forskellige komponenter i utallige kombinationer. Dette var også ideen bag 900∙00 LAMP serien, der oprindeligt blev lanceret som et system af 9 standardlamper, monteret på enten én, to eller tre ophængsskinner; med 8 lyskilder for den mindste version og op til 32 lyskilder for den største.

dk3 lancerer nu den eksklusive lampe i 900∙112 modellen med 12 lyskilder på én ophængsskinne. Lampen fås i messingfarvet eloxeret aluminium og leveres færdigmonteret med wire, klar til ophæng.

Med relanceringen har dk3 pustet nyt liv i et stilfuldt og sofistikeret design, der har rødder tilbage i 70’erne men med sit tidløse udtryk passer perfekt ind i nutidig moderne indretning. Ved lanceringen i 1972, var lampen primært tiltænkt erhvervsindretning som konferencelokaler, kontorer, osv. Men med sit elegante og næsten skulpturelle ydre, fungerer lampen ikke blot som lyskilde men også som eksklusivt designobjekt.

Yderligere information
Brands

Designere