Ønskes mere information?

/
/
BM61 + BM62

BM61 + BM62

Fredericia Furniture

Slank, men solid, enkel, men karakterfuld. Med sit rene formsprog og ærlige materialevalg overgår BM61 Chair og BM62 Armchair enhver moderne trend.

De to varianter i forskellige naturmaterialer vidner om Børge Mogensens talent for enkle former i et elegant design med komfort for øje. Alt uvedkommende er udeladt til fordel for rene linjer i et enkelt, ikonisk design, der ikke begrænses af tidens trends.

Både BM61 Chair og BM62 Armchair udstråler autenticitet. Designet er lavet med synlige samlinger, der vidner om perfekt snedkerarbejde og fantastisk håndværk. De naturlige materialer som sjener og gjordeflet i natur eller sort til sæde og ryg i kombination med et stel i massivt træ vidner alt sammen om den ekspertise inden for materialitet, som vi har opbygget siden virksomhedens start.

Kaster man et blik på stolen i profil, bemærker man en svag vinkel på den bageste del af stolens stel, som giver optimal støtte til ryggen, uanset siddestilling. Den nederste del giver støtte til lænden, når man sidder ret op og ned, mens den øverste del giver støtte ved en mere afslappet siddestilling. Desuden giver mederne ikke bare kontinuitet, de er også det perfekte valg til bløde underlag.

BM61 Chair og BM62 Armchair fungerer perfekt som spisestuestol og giver en behagelig siddeoplevelse før, under og efter middagen. Ideel til gourmetrestauranter, hoteller og private hjem. Spisestuestolen med eller uden armlæn er også det ideelle blikfang på gallerier, museer og kulturcentre. Luksuriøse butiksmiljøer og hjem, kontormiljøer og meget mere.