Ønskes mere information?

/
/
BM0468S

BM0468S

Carl Hansen & Søn

Børge Mogensens BM0488S Bænk fra 1958 er relanceret af Carl Hansen & Søn som del af en stadigt voksende kollektion af arbejde fra den hæderkronede danske arkitekt og designers hånd.

Den alsidige, tidløse og omhyggeligt udarbejdede BM0488S Bænk blev oprindeligt skabt til at komplementere Børge Mogensens BM0865 Daybed. Det multifunktionelle møbel udgør en del af Mogensens koncept af modulærmøbler: varige møbler man kan føje nyt til og tilpasse gennem tiden i takt med skiftende behov og leveforhold. Bænken står smukt alene og udstråler velvære i et hvilket som helst rum, hvad end den bruges som en bænk i en entre eller ved fodenden af en seng eller som sofa- eller sidebord.

BM0488S er lavet i solid eg, nærmere betegnet kernetræ, hvilket er den tætte og fejlfri indre del af stammen, og er mesterligt formet med traditionelle snedkersamlinger og afrundede kanter, der går igen i stellet. Bænken er fuldendt med dobbeltflet, og det holdbare og dekorative design vil unægteligt fremstå lige så smukt i de kommende generationer.