Tre nyheder fra Bent Hansen

Under 3daysofdesign præsenterede Bent Hansen tre spændende nyheder til sortimentet.

I sidste uge løb 3daysofdesign af stablen i København. Her slog mange af vores brands dørene op til spændende udstillinger. Flere af dem havde også nogle nyheder under armen, som for eksempel House of Finn Juhl, som under eventet relancerede Whiskystolen.

Det gælder også Bent Hansen, som havde tre forskellige nyheder på plakaten.

Opdatering til reolsystem

Bent Hansens reolsystem, Up The Wall, fås nu med en fintekstureret imiteret træfinish i varianterne eg og valnød, som tilføjer varme og karakter til væggen. 

Up The Wall inviterer til co-creation. Hylderne sælges i pakker med én kort og én lang hylde, der tilsammen danner et asymmetrisk kryds. Saml flere hyldesæt og skab din egen unikke opbevaringsløsning tilpasset dine behov.

Up The Wall er designet af Bent Hansens inhouse design studio, ledet af designer og tredjegenerationsejer Henrik Hvid Hansen. Han fortæller, at designprocessen startede med et ønske om at udvikle et system, der gør op med de fast definerede former og rum, der kendetegner traditionelle hyldesystemer:

”Up The Wall er fuldstændigt fleksibelt, så man kan skabe rum i netop de størrelser, man ønsker sig af sit hyldesystem. Designet gør det valgfrit, om man for eksempel ønsker flere hyldesæt monteret sammen eller hver for sig.”

Up The Wall er lavet af kompaktlaminat, og hylderne kan bære 5 kg.

Nye praktiske indskudsborde

Bent Hansen præsenterede desuden indskudsbordene Forma, som har en overraskende praktisk feature.

De tre indskudsborde glider ubesværet ind under hinanden og låser, så du nemt kan løfte alle tre borde på én gang ved blot at holde i det øverste bord. 

De muslingeformede borde kan tilsammen danne et utal af forskellige former, der giver rum til kreativitet.

Spred bordene ud i en form, der passer til netop din indretning. Udtryksmulighederne er uanede. Indskudsbordene er pladsbesparende, og den lette konstruktion gør bordene nemme at flytte rundt, så du altid har et sted at sætte kaffekoppen.

Bordene er lavet i olieret eg og leveres i en praktisk flatpack. Bordene kan nemt skilles ad, så enkeltdelene kan genanvendes bedst muligt.

Forma er resultatet af et designsamarbejde mellem Esben Pilgaard Jørgensen fra Pilgaard Design Studio og Mikkel Vandborg fra Designbydane.

Ny variant af den populære Primum-stol

Vidste du, at vi i gennemsnit sidder ned 8-15 timer om dagen?

Det er hårdt for kroppen at sidde i så mange timer, men det er ikke nødvendigvis selve siddestillingen, der er problemet. Det er den manglende variation.

En god huskeregel er, at den bedste siddestilling altid er den næste.

Derfor lancerer Bent Hansen nu sin bestseller-stol, Primum Chair, i en ny dynamisk version, som tilføjer den komfortable stol helt nye kvaliteter.

Varianten hedder Primum Chair Dynamic. Takket være tilt-mekanismen følger stolen din krops naturlige siddestillinger. Drejefunktionen sikrer, at du aldrig føler dig fastlåst, og det smarte returdrej sørger for, at stolen altid finder tilbage til sin udgangsposition, så udtrykket omkring bordet altid står knivskarpt.

Primum Chair Dynamic fås med og uden hjul og med betræk i et stort udvalg af stof og læder. 

Er du blevet nysgerrig på de tre nyheder fra Bent Hansen? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.