Tilbud på spiseborde og stole fra Carl Hansen & Søn

CH327 CH24 y stol eg olie

I forbindelse med vores Jubilæumsdage kan du spare mange penge på både spiseborde og spisebordsstole fra Carl Hansen & Søn.

Mellem jul og nytår har vi Jubilæumsdage i Vodskov Bolighus. I den forbindelse kører vi ekstra gode tilbud på både spiseborde og spisebordsstole fra Carl Hansen & Søn.

Du behøver naturligvis ikke at købe det som sæt, men vi har alligevel lige lavet tre eksempler, der viser, hvor mange penge, du sparer på sæt med spiseborde og spisebordsstole til.


CH338 med Savbukstole

Det første eksempel, vi tager fat i, er det populære, ovale Wegner-bord CH338. I dag koster det vejledende 35.060,- i eg/sæbe. Der er plads til seks stole ved bordet, og der kan købes tillægsplader til CH338.

Savbukstolen i eg/sæbe med lædersæde koster vejledende 7855,-.

Sættet med bord og seks stole i eg/sæbe koster i dag vejledende 82.190,-, og det sælger vi til 57.743,- i Jubilæumsdagene.


CH002 med Y-stole

Hvis man er vild med Wegners designs, men måske tænker, at det bliver lidt mange penge, kan bøg være et fornuftigt valg. Her har vi taget udgangspunkt i klapbordet CH002 med 4 CH24 i bøg/olie. I dag koster sættet vejledende 38.215,-, men i Jubilæumsdagene kan det fås for 26.521,-.

CH002 tegnede Hans J. Wegner i 1982 sammen med det lidt større CH006-bord. CH002-bordet passer perfekt til mindre rum, og det er nemt at udvide pladsen med de medfølgende tillægsplader.


CH327 med Y-stole

Y-stolen er den klart mest populære spisebordsstol, som Carl Hansen & Søn har i sortimentet. Derfor er vores tredje priseksempel med den klassiske Y-stol i eg/olie og med CH237-bordet i eg/olie.

Spisebordet er designet af Hans J. Wegner i 1962, og det har en karakteristisk bordplade, da det nærmest ser ud til, at den svæver over stellet. Eksemplet her er med bordet i 248×95.

I dag koster sættet med bord og seks stole vejledende 94.715,-, og i Jubilæumsdagene sælger vi det til 64.801,-.

Dette var blot et udpluk af de tilbud, som vi kører på Carl Hansen & Søns spiseborde og spisebordsstole, og de kan kombineres på kryds og tværs og med forskellige træsorter og behandlinger. Der er naturligvis mange flere borde og stole, som du kan spare penge på i vores Jubilæumsdage.


Har det pirret din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte os for mere info eller at kigge ind mellem den 27. og 30. december på Plovhusene 1 i Vodskov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.