Jubilæumsdage i Vodskov Bolighus

Mellem jul og nytår holder vi jubilæumsdage i Vodskov Bolighus.

Det har i sandhed været et år i jubilæernes tegn i Vodskov Bolighus. Anders og Mads har begge haft 15 års jubilæum, og i år er det tilmed 20 år siden, at Per overtog Bolighuset. Det vil vi gerne fejre med et brag, inden året går på hæld. Derfor er der jubilæumsdage i Vodskov Bolighus fra den 27. til den 30. december.

4 dage med ekstraordinære tilbud

Vi sørger for, at udstillingen kommer til at stå knivskarpt til Jubilæumsdagene. Derfor er der rig mulighed for at blive inspireret. Derudover har vi naturligvis flere tilbud, som er helt ekstraordinære.

Vi har blandt andet gode tilbud på Montana. Derfor kan du få de klassiske 1112-moduler fra Montana i dybde 30 og i hvid til kun 2500,- per stk. Vi har et begrænset antal til dén pris, og det gælder så længe lager haves. Vi har naturligvis også tilbud på andre moduler og produkter fra Montana i dagene.

Til de hurtige har vi et begrænset antal Waterpump og 3½-2½ gulvlampe i krom fra Louis Poulsen, som vi har sat ekstraordinært ned. Begge lamper kører vi til blot 7995,-. Så længe lager haves.

Er du på jagt efter den bedst mulige nattesøvn, er der også gode tilbud på luksuriøse senge fra Carpe Diem. Her kan du blandt andet få en gratis topmadras med, hvilket kan spare dig for op mod 14.980,-. Og det tilbud kommer udover det, som du i forvejen kan spare på sengene. Og så får du desuden en hovedpude fra Dunlopillo med i handlen.

Videre er der gode tilbud på masser af sofaer, borde, stole og så videre. Hold øje med de gode tilbud på vores Facebook-side eller kontakt os her.

Bolighus gennem 60 år

Vodskov Bolighus er et klassisk møbelhus, der har mere end 60 år på bagen. Tilbage i starten af 60’erne erhvervede Frode og Anna Marie Svanekjær sig en grund i Vodskov, etablerede selv kloak og trip-trap-træsko var der stablet et møbelhus på benene.

Vi ville skabe et bolighus med et alsidigt arbejdsområde og med et godt udvalg af kvalitetsmøbler. Og tiden var med os, for det var netop på den tid, da møbelarkitekter som blandt andre Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Finn Juhl var oppe i tiden med smukke og funktionelle møbler i træ. 

Ordene var Frode Svanekjærs, og han styrede biksen gennem mere end 40 år.

En ny æra med en ny mand i spidsen

Per Færch Thomsen havde tidligere været ansat i møbelbranchen. Så snusede han til en anden branche, men vendte tilbage til Vodskov Bolighus. Her blev han i 1999 førstemand i butikken, og tre år senere overtog han så officielt Vodskov Bolighus som ejer.

Per startede en naturlig udvikling af Vodskov Bolighus. Der blev skiftet lidt ud i sortimentet, men der blev holdt fast i de værdier, der gennem 40 år havde kendetegnet virksomheden. Den gode service er altid i højsædet, og sådan vil det for altid være.

Nu har Per rundet 20 år som ejer af Bolighuset, og det vil vi naturligvis fejre, inden året går på hæld.

Tag på inspirationstur i Vodskov Bolighus eller læg vejen forbi for at gratulere Per med 20 år som herre i eget hus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.