Spar 40 procent på Dunlopillo-senge

Du kan spare 40 procent på Dunlopillo-senge i Vodskov Bolighus.

Mange af os sover både for kort tid og for dårligt, men selvom vi bruger en tredjedel af vores liv i sengen, tager vi ikke vores søvn seriøst nok.

Vil du have sengeekspertens bedste råd til at få en god søvn?

Der er ellers masser af grunde til at tage vores søvn seriøst. Jo bedre vi sover, des bedre bliver vores helbred og velvære.

I Vodskov Bolighus finder du senge fra Carpe Diem Beds og Dunlopillo. Du kan finde de forskellige senge via linket her.

Dunlopillo

Dunlopillos senge er kendetegnet ved, at madrassen er bygget op om en kerne af naturlatex. Naturlatex er både fleksibelt, allergivenligt samt åndbart. Derfor tilpasser det sig kroppens form og giver dig støtte de rigtige steder.

Dunlopillo-madrasserne kommer med syv forskellige komfortzoner. Det er med til at sikre, at din krop får støtte og aflastning, så du altid sover i en ergonomisk position.

Vil du blive klogere på Dunlopillos senge? Så læs med her.

Pure eller Passion?

Dunlopillo-sengene i Vodskov Bolighus fås i udgaverne Pure og Passion. Begge serier fås som både boksmadras, kontinentalseng samt elevationsseng.

Som navnet antyder, giver Pure-serien dig den rene Dunlopillo-oplevelse og de egenskaber, der er ved en kerne i naturlatex. Passion-serien har udover naturlatexen 15 cm pocketfjedre som et ekstra lag, hvilket giver en unik komfort.

Både Passion og Pure kan du se – og prøve – i Vodskov Bolighus.

Lige nu kan du spare 40 procent på din nye Dunlopillo-seng. Eksempelvis kan du få en Pure kontinentalseng på 180 cm til 22.290,- (vejl. 37.150). Kig forbi eller kontakt os for mere info.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.