Jubilæumskollektionen fra Fritz Hansen

Fritz Hansen fejrer både sig selv og Arne Jacobsen med en jubilæumskollektion. Læs mere om produkterne i kollektionen lige her.

“Forever new”. Sådan beskriver Fritz Hansen sin egen jubilæumskollektion. Kollektionen er en markering af flere ting. Først og fremmest at virksomheden i år runder 150 år. Videre bliver det markeret, at den berømte designer Arne Jacobsen i år ville være blevet 120 år gammel.

To store milepæle, som naturligvis skal fejres på behørig vis. Det vælger Fritz Hansen at gøre med sin jubilæumskollektion, som rummer en masse klassikere i nye forklædninger.

Svanen og Ægget har fået en opdatering

Svanen og Ægget er to af Arne Jacobsens mest ikoniske designs. De to stole blev begge tegnet til SAS Royal Hotel – Danmarks første højhus, som Arne Jacobsen designede fra top til tå og fra indvendigt til udvendigt.

Begge stole kommer nu i nye polstringer. Der er tale om stofpolstringen Vanir – Grafite Brown samt farven Chestnut i Grace-læder.

Vanir, der er designet af Raf Simons for Kvadrat, er et ekstremt blødt uldtekstil med en forskelligfarvet vævning, der danner et smukt mønster på møblerne. Det lanceres med Jubilæumskollektionen og fås eksklusivt hos Fritz Hansen i 2022.

Begge stole i jubilæumsudgaven har desuden sorte PVD-ben, hvilket fremhæver de flotte polstringer.

De to polstringer kan desuden vælges til Liljen og 7’eren.

Ny marmor til Poul Kjærholms sofabord

Som en del af jubilæumskollektionen kommer Fritz Hansen desuden med en ny udgave af marmoren til PK61-sofabordet. Den fine norske marmor har en slående lighed med Porsgrunn-marmoren, som oprindeligt blev brugt til borddesignet.

Marmoren er hentet fra Fauske nær polarcirklen.

Videre er Essay-bordet blevet opdateret og der er blevet tilføjet en ny tekstil til Alphabet-sofaen.

Har produkterne pirret din nysgerrighed? Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.