Den ikoniske y-stol produceres nu i teak

Carl Hansen & Søn introducerer den smukke y-stol samt CH327-bordet i teak.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi i Vodskov Bolighus sælger flest møbler i egetræ. Tendensen er dog, at andre træsorter vinder mere og mere ind.

I foråret præsenterede Carl Hansen & Søn dette års Birthday Edition af CH24. En fantastisk stol i teaktræ og med lædersæde. Stolen blev kun solgt i en begrænset periode og var utroligt populær.

Nu er der lidt godt nyt til dem, som ikke nåede at bestille en. Carl Hansen & Søn har nemlig valgt at introducere CH24 og CH327-bordet i teaktræ. Denne CH24 er dog ikke med læder, men med det klassiske flettede sæde.

En del af familien

Mens jubilæumsstolen var en Special Edition fra Carl Hansen & Søn bliver denne Y-stol en del af familien. CH24 i teaktræ bliver således en fast del af kollektionen på lige fod med de andre udgaver af y-stolen.

CH24 i teaktræ får en vejledende udsalgspris på 6.995,-. Bordet fås i flere forskellige udgaver.

Hans J. Wegner har en lang historik med teaktræ. Teaktræet var således det materiale, som han brugte til at lave de første stole i dengang i 50’erne og 60’erne. Efterhånden som kravene til materialerne voksede, søgte man i stedet andre veje, og nordiske træsorter som eg og bøg steg i graderne.

Skovbruget har dog ændret sig drastisk i løbet af de sidste mange år, og i dag er teaktræet FSC-certifieret og stammer fra ansvarligt forvaltede skove.

Teaktræ er kendt for sin høje styrke, stabilitet og levende farve. Træet skifter elegant fra orange til rødbrune nuancer i løbet af sin levetid.

Er du blevet nysgerrig? Tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.