Byd velkommen til den bedste hovedpude – The Pillow

Dunlopillo har barberet sine puder ned til én pude. The Pillow. Den bedste hovedpude.

Man siger ofte, at sengen er det vigtigste møbel i hjemmet. Derfor har vi naturligvis et bredt udvalg af nogle af de bedste senge på markedet.

Vi forhandler senge fra Carpe Diem, Dunlopillo og Lama, og vi har flere senge fra de to førstnævnte i udstillingen.

Sengen er naturligvis essentiel i forhold til at få den bedst mulige nattesøvn. Men det er også enormt vigtigt, at du har den helt rigtige hovedpude. Derfor har Dunlopillo skåret ned på sine puder, så de nu har én pude. Den har de valgt at kalde The Pillow. Puden. Og det er den bedste hovedpude.

Find den rigtige størrelse pude

The Pillow fås i fem forskellige størrelser: XS, S, M, L og XL. Det er vigtigt, at du får en hovedpude i den rigtige størrelse, og det står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med. Alternativt kan du finde info om de forskellige størrelser her.

De forskellige størrelser har forskellige egenskaber. Den mindste er for eksempel god til børn, eller til dig, der ofte ender med at sove uden pude. Den største af puderne er god til gravide eller ammende, eller til dig, der ønsker maksimal højde på din hovedpude.

Hovedpuden med unikke egenskaber

The Pillow har nogle helt unikke egenskaber. Puden er produceret i det fleksible naturlatex, og den er både allergivenlig og åndbar. Som noget helt unikt kan hele puden vaskes ved 60 grader, så den kan vaskes sammen med resten af dit sengetøj. Det er faktisk en god idé at vaske den med jævne mellemrum, så du holder puden frisk og pæn.

Den mest bæredygtige hovedpude på markedet

The Pillow har naturligvis både Svanemærket og Oeko-tex-certifikatet, men den har faktisk også Moreganic-mærket. Det betyder, at puden er fremstillet på en måde, der er “more than organic”. I det ligger der blandt andet, at man sænker CO2-udslippet ved plantager, fremhæver biodiversiteten i skoven, og sikrer bønderne en bedre indkomst.

Vil du have en pude, der kan give dig den bedste nattesøvn og god samvittighed? Så kom i Vodskov Bolighus og prøv The Pillow. Eller kontakt os her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.