Dunlopillo

Dunlopillo begyndte at producere madrasser i 1929, og derfor kommer 100-års-jubilæet nærmere og nærmere. Sengene bliver produceret på fabrikken i Thy.

Dunlopillo har altså mange års erfaring med at lave senge, som giver en god nattesøvn, og som udstråler kvalitet, design og komfort.

En seng fra Dunlopillo bliver lavet i hånden. Det er ikke et samlebånd med en masse maskiner, der laver deres senge, uden håndkraft. Det er således det erfarne og dygtige produktionspersonale, der samler, finsliber og kvalitetssikrer sengene.

Dæk, tennisbolde og senge

Som man måske kan gætte, kommer Dunlopillo-brandet fra Dunlop-koncernen, som blandt andet laver dæk til biler og cykler, tennisbolde og meget mere af gummi.

Dunlopillo så dagens lys i 1920’erne, hvor man arbejdede med flydende latexmælk. Det lykkedes at lave mælken til skum, der kunne bages og dermed støbes til det elastiske materiale, der kan bruges til madrasser.

Det er den naturlatex, der kommer fra dette latexskum, der er kernen i Dunlopillo-produkterne i dag med madrassen som særligt fokusområde.

Nogle af de første produkter, der blev sendt på gaden med naturlatex, som vandt indpas, var sæder til fly og motorcykler. Naturlatex er et materiale, der holder formen godt over tid, og derfor var det oplagt til sæder af forskellig art, der skal sikre komfort mange gange. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.