Whiskyevent i Vodskov Bolighus

Vi får Whiskystolen i udstillingen – og det skal fejres!

I den spæde sommer kunne House of Finn Juhl introducere Finn Juhls Whiskystol, som i år ville blive relanceret. Det skete under stor bevågenhed under 3 Days of Design. Her i Bolighuset har vi også mærket en enorm interesse for den smukke stol, og derfor skal det fejres på behørig vis, at vi nu får vores Whiskystol til udstillingen.

Det gør vi torsdag den 24. november i Vodskov Bolighus.

En aften i whiskyens tegn

Vi åbner dørene klokken 18.30, og denne aften har vi fornemt besøg i Bolighuset. Brian Mikkelsen fra House of Finn Juhl vil være tilstede til at svare på alverdens spørgsmål om Finn Juhl, de smukke produkter fra House of Finn Juhl og ikke mindst Whiskystolen.

Derudover får vi besøg af en repræsentant fra Stauning Whisky, som vil holde et oplæg. Her vil han fortælle om historien bag Whiskystolen, om den stærkt limiterede og sjældne whisky, der følger med de første 250 Whiskystole samt lidt om Stauning og den whisky, de producerer i det vestjyske.

Efter oplægget står vores lokale specialbutik Vin-Gaven klar med smagsprøver på den Stauning-whisky, du måtte have lyst til at smage.

Vi har billetterne liggende i Vodskov Bolighus. De er ganske gratis, og de bliver delt ud efter først-til-mølle-princippet. Du er velkommen til at kontakte os i forhold til at reservere en eller flere billetter.

En stol med en whisky eller en whisky med en stol?

De første 250 solgte Whiskystole er ret specielle. For det første er de nummeret. Derudover følger der en limiteret Stauning-whisky med samt et speciallevet whiskyglas, der passer i Whiskystolen. Glasset er lavet af glaspusteren Mikkel Yerst.

Stauning Peat særudgaven er en tørverøget single malt whisky, der er lagret på ex-bourbon fade og derefter Amarone vinfade. Der aftappes blot 250 flasker, som nummereres ligesom de 250 første solgte stole.

De første 250 stole er nu solgt, men vi har reserveret et par stykker, som vi helt ekstraordinært kan sælge på aftenen.

Er du interesseret i at høre mere om Whiskystolen eller whiskyeventet? Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.