Vodskov Bolighus forhandler nu Le Feu

Vi har en nyhed at fremvise i Vodskov Bolighus, der med garanti kan give dig varmen. Vi forhandler nemlig Le Feu.

“Alle hjem fortjener et varmt hjerte”. Det er det mantra, som Le Feu arbejder ud fra. En aften i 2017 blev afgørende for Le Feu som virksomhed. Søren Lauritsen havde en mission om at skabe en smuk, miljøvenlig og integrerbar pejs, der kan være et samlingspunkt i alle hjem.

Det lykkedes i den grad, og siden har de udvidet sortimentet.

I Vodskov Bolighus forhandler vi biopejse, pizzaovne og terrassevarmere fra Le Feu.

En særlig nyhed – terrassevarmeren Patio

I udstillingen i Vodskov Bolighus samt i udstillingen i Vodskov i Skagen kan du se den smukke Patio terrassevarmer – en varm nyhed fra Le Feu.

Patio er en luksus gasvarmer med et unikt design. Det runde og enkelte look udmærker sig således ved at give et 360 grader smukt og naturligt ildsted gennem det smukke semi mundblæste 5 mm runde glas og de medfølgende lavasten.

Med Patio får du mulighed for at forlænge udesæsonen og skabe loungestemning på terrassen eller altanen i mange måneder.

Terrassevarmeren har en varmeudledning på 8,7 KW, svarende til 80-100 M2 og udsender ens og behagelig varme fra bund til toppen af glasset. Den kan brænde op til 32 timer på en 11 kg. gasflaske og betjenes nemt og hurtigt med det elektroniske tændsystem.

Patio er desuden udstyret med ”twin-wheels” som gør, at den nemt kan flyttes rundt efter behov. Alle sikkerhedsforanstaltninger er i top på Patio med CE-godkendelse og en sikkerhedsteknologi der gør, at gassen automatisk slukkes, hvis ilden går ud, eller hvis terrassevarmeren mod forventning skulle tippe.

Regulator og cover købes seperat – vi har dog et introtilbud, hvor du får begge med, når du køber en Patio.

Nysgerrig? Kontakt os her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.