Skal du flytte hjemmefra? Vi hjælper dig med møblerne og indretningen

I Vodskov Bolighus er vi eksperter i indretning, og vi hjælper med glæde med at indrette din første lejlighed.

Mange har givetvis været enormt spændte denne sommer. Spændte på, om man nu er kommet ind på det studie, man har drømt om. Vi håber naturligvis, at så mange som muligt har fået deres ønske opfyldt.

Men nu kommer så næste punkt på dagsordenen. At skaffe et sted at bo – måske i en helt ny by – og derefter få indrettet og møbleret stedet.

I Vodskov Bolighus er vi eksperter i indretning, og hos os får du indretningen med, når du køber dine nye møbler.

De rigtige møbler til dine behov

“Uden mad og drikke duer helten ikke”. Således lyder en ældre talemåde, og det er da også helt rigtigt. Spisebordet og spisestolene spiller en vigtig rolle i vores boliger i dag. Derfor har vi også et hav af borde og stole at vælge imellem i forskellige prisklasser.

For manges vedkommende vil den første bolig sandsynligvis ikke blive noget pladsmekka, og derfor skal der tænkes i alternative baner for at få plads til det hele.

Man kunne eksempelvis overveje et rundt spisebord, en smart opbevaringsløsning og nogle møbler, som ikke fylder alverden. Naturligvis uden at gå på kompromis med komforten og hele udtrykket.

Skab den rigtige arbejdsplads

Med studiet følger naturligvis en helt masse opgaver. Selvom mange af opgaverne kan løses på selve uddannelsen, er det nok usandsynligt, at man ikke kommer til at tage nogle med hjem. Derfor er det også vigtigt, at man har den rigtige arbejdsplads i hjemmet og dermed giver sig selv de bedste vilkår for at få arbejdet.

I Vodskov Bolighus har vi en masse forskellige skriveborde og kontorstole i alverdens forskellige størrelser og materialer.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med enten møbler eller indretning. Hvad enten du skal flytte i din første bolig – eller har en del år på boligmarkedet i bagagen.

I den kommende tid vil vi sætte fokus på møbler, der passer ind i den første bolig. Hold øje med vores blog-sektion og vores sociale medier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.