Nye farver til populære Louis Poulsen-lamper

Louis Poulsen introducerer PH 5 og Panthella i nye farver.

Sommerferien har været over os, og der har været lidt stille på nyhedsfronten fra mange af vores brands. Nu begynder de dog at røre på sig, og det er blandt andet med spændende nyheder fra Louis Poulsen.

Poul Henningsen og Verner Panton er to af Danmarks største designere gennem tiden – specielt når vi snakker lys og lamper. Og det er netop designs fra de to, som der nu kommer tilføjelser til.

Den fantastiske PH 5 er en af de mest populære lamper over spisebordene i de danske hjem, hvor den med sit gode, nedadrettede lys og smukke design passer ind i de fleste hjem.

Nu lancerer Louis Poulsen PH 5 i fire nye pastelfarver.

Poul Henningsen udviklede PH 5 i 1958 som en reaktion på de konstante ændringer i lyskildernes form, som producenterne indførte. Han navngav den efter størrelsen på pendlens hovedskærm, som er 50 cm i diameter.

I 2020 blev sortimentet udvidet med monokrome varianter i sort, hvid og ultrablå.

Og nu introduceres altså PH 5 Pastel-serien med både de monokrome pastelfarver østersgrå og lys rosa og pastelfarvekombinationer, der afspejler tidens interiørtrends. Pastelfarverne dækker over østersgrå/blå/lys rosa og blå, lys rosa og fersken.

Verner Pantons mesterværk i nye klæder

Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella i samarbejde med Louis Poulsen i 1971. Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed.

Panthella Portable er en nedskaleret udgave af Verner Pantons populære Panthella-bordlampe fra 1971. Den bærbare lampe kan bruges hvor som helst, da den ikke er afhængig af en strømforsyning – og både indendørs og udendørs, da den er certificeret til fugtige steder.

Nu udvider Louis Poulsen sortimentet med varianter med metalskærme i tre farver: lys blå, lys rosa og koral, som alle er perfekt tilpasset moderne interiørtendenser. Udgaverne i metal koncentrerer lyset nedad mod overfladen under lampen for at skabe fokuseret, stemningsfuld belysning.

Denne bærbare version af Panthella gør det nemt at nyde både designet og kvaliteten af lyset, da lampen kan oplades på forhånd ved hjælp af en USB-port. Når den er opladt, er lampen nem at tage med rundt for at skabe en attraktiv og eksklusiv atmosfære på terrassen, i udendørsrestauranten eller andre steder, hvor der ikke umiddelbart er adgang til et strømudtag. Panthella Portable leveres med et USB-C-kabel og har tre lysdæmpningsmuligheder.

Portable eller MINI?

De tre farver kommer også til Panthella MINI.

Med sit blændfri lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Verner Pantons fremragende evne til at skabe stemningsfuld belysning. Det mindre og kompakte format på 250 mm i diameter og 335 mm i højden gør det nemt at placere lampen i vindueskarmen, i reolen, på bordet eller på andre flader med begrænset plads.

Er du blevet nysgerrig på de nye farver? Tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.