Ny seng? Find din nye Carpe Diem-seng i Vodskov Bolighus

Hvis du vil sove godt, kan vi kun anbefale dig at prøve en Carpe Diem-seng. Det vil du ikke fortryde.

Carpe Diem Beds er luksuriøse senge, der er håndlavet i Sverige. Historien om Carpe Diem Beds tager sin form, da kiropraktoren Börje Thuleskär skal have en ny seng. Han er ikke tilfreds med de senge, der er på markedet, og derfor beslutter han sig for at lave sin egen seng.

En dag var han ved at udforske den lille ø Stora Kornö i det vestlige Sverige, da han lagde sig ned i det vilde lyng for at slappe af. Han blev overrasket over, hvordan lynget gav støtte til kroppen, og det gav ham inspirationen til den seng, han endte med at bygge. Det førte til, at han i 1995 startede Carpe Diem Beds.

Unikke egenskaber

Qua sit arbejde som kiropraktor stiller Börje store krav til en seng, og derfor får han bygget en seng, som adskiller sig fra samtlige senge på markedet. Den første seng blev Kornö – opkaldt efter øen, hvor Börje lagde sig i lynget. Og det er specielt ved fjedersystemet, at Carpe Diems senge er unikke.

Carpe Diem Beds har rent faktisk fem unikke patenter, der er med til at adskille deres senge fra samtlige andre senge på markedet.

Blandt disse er Contour Pocket System, der er udviklet i samarbejde med spinalafdelingen på Universitetshospitalet i Gøteborg samt massageterapeuter. De enkelte fjedre tilpasser sig kroppens konturer og følger øjeblikkeligt kroppens position. Med systemet er der polstring i hver fjeder i stedet for at placere dem oven på selve fjedersystemet, som man ser med andre senge.

Det giver suveræn komfort og en helt anden søvn.

Du kan læse mere om Carpe Diem Beds’ patenter her.

Skab dit eget sovemiljø

Det var vigtigt for Börje, at sengen var god for både krop og sind. Derfor lagde han vægt på, at man skulle kunne designe sengen selv og tilpasse den til ens eget soveværelse, sådan at det blev et miljø, man elsker og har lyst til at tilbringe tid i.

Sengene er håndlavet, og det er den samme person, der tager sig af produktionen af din nye seng – fra start til slut. Og det markeres ved, at der bliver sat en signatur på sengen, når den er færdig.

Find din nye seng i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus har vi et bredt udvalg af Carpe Diem Beds’ senge i vores udstilling. Vi er naturligvis klar med råd og vejledning – både til din søvn og til din nye seng.

Kig ind i Bolighuset eller kontakt os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.