Naver Collection i Vodskov Bolighus

I Vodskov Bolighus har vi et stort udvalg af de fantastiske møbler fra Naver Collection.

Bag Naver Collection står møbelproducenterne Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S, som er starter i henholdsvis 1924 og 1952. På begge fabrikker er træet i fokus, og hele kollektionen fremstilles efter klassiske principper. Læs mere om historien bag lige her.

Smukke spiseborde fra Naver Collection

Naver Collection har efterhånden en stor kollektion af forskellige spiseborde. Bordene fås i forskellige former, materialer og mål, og der er derfor stor chance for, at du finder noget, du kan lide.

Eksempelvis kan Navers populære plankebord GM3200 fås i længder fra 180 til 300 centimeter og i 12 forskellige udgaver, hvad end du er til olieret eg, sortbejdset eller noget helt tredje.

Her kan du få et overblik over spisebordene. Kontakt os for mere info.

En populær spisebordsstol

For over 16 år siden satte Henrik Lehm sig for at designe en spisebordsstol, som skulle være enormt komfortabel at sidde i, men samtidig også en fryd for øjet. Man kan vist godt tillade sig at sige, at det lykkedes for ham. I dag er Tiger-stolen nemlig populær som aldrig før, og den står i mange forskellige udgaver i et hav af danske og udenlandske hjem.

Sædet fås i både læder og stof i forskellige udgaver, mens stellet kan fås i krom eller sort. Træet kan fås i både ask, eg, elm og valnød i forskellige behandlinger, og det er derfor muligt at skabe den stol, der passer til dit rum og dine behov.

Tiger-stolen er blot én af de mange stole fra Naver Collection. Fælles for langt de fleste af Navers stole er, at træet på en eller anden måde spiller en rolle.

Du kan udforske spisebordsstolene fra Naver Collection her eller kontakte os for mere info.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.