Montana lancerer nu “Montana Kids”

Montana Furniture lancerer nu en ny serie af møbler til børn. Byd velkommen til “Montana Kids”.

Montana Furniture har siden 1982 leveret personlig opbevaring til familier på tværs af generationer. Nu tager de skridtet videre i forhold til at levere noget til alle i familien. Montana har nemlig lanceret serien “Montana Kids”.

Montana Kids er et univers af børnemøbler, som er udviklet af det danske design studio Hvass&Hannibal.

Konceptet er en leg med skala og fantasi ved at bruge de åbne Mini moduler som repræsentationer af rum indrettet med arketypiske arkitektoniske elementer.

Produkter i serien

Med lanceringen af Montana Kids præsenterer møbelvirksomheden en kollektion af små møbler til de mindste mennesker i hjemmet. Den nye Montana Kids-kollektion omfatter et Monterey Kids bord, en Kevi Kids kontorstol og en Mini Play kasse. Den eksisterende Montana Mini-serie er desuden inkluderet i den nye Kids kollektion.

Med Monterey Kids-bordet får barnet de bedst mulige betingelser for at udfolde sig kreativt. Bordet er desuden certificeret med EU Ecolabel og fås i 40 forskellige Montana-farver. Og med Kevi Kids kontorstolen i en ny, mindre udgave, får barnet en komfortabel, bevægelig og højdejusterbar stol, der kan vokse i takt med, at barnet selv vokser. Den nye stol er en mindre udgave af den originale, der blev designet i 1958. Stolen er tilgængelig i fire forskellige Montana-farver, som er Flint, Parsley, Rhubarb og Amber.

Når barnet er færdig med sin tegning ved skrivebordet, er det blevet tid til at lege. Med Mini Play kassen er det nemt at holde styr på legetøj og tøjdyr. Kassen er certificeret med EU Ecolabel og Det Danske Indeklimamærke, og så kommer den i ti forskellige farver.

Hvass&Hannibal

Duoen står bag det visuelle univers i Montana Kids, men hvem er de egentlig?

Hvass&Hannibal blev grundlagt i København i 2006 af Nan Na Hvass og Sofie Hannibal, mens de gik på Det Kongelige Akademis Designskole. De arbejder med grafisk design, illustration, tekstiler, print og interiør. Den talentfulde duo har modtaget adskillige priser, haft juryposter i en række konkurrencer og holdt foredrag samt workshops på konferencer og uddannelsesinstitutioner i Asien og Europa.

Er du blevet nysgerrig på den nye serie af børneprodukter fra Montana? Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.