Luksuriøst sengetøj fra Aiayu i Vodskov og Skagen

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den rigtige seng er helt afgørende for, at du får den bedst mulige søvn, når du lægger hovedet på puden.

I Vodskov Bolighus forhandler vi Carpe Diem og Dunlopillo, som producerer nogle af de ypperste luksussenge, du kan få fingrene i. Kom gerne forbi og se vores udvalg i forskellige senge fra de to brands.

Men en fantastisk seng har næsten også fortjent lige så fantastisk sengetøj. Det er rigtigt nok, at det er sengen, der sikrer dig komforten i din søvn. Det er til gengæld sengetøjet, der giver dig den helt nære oplevelse af velvære.

Derfor er vi glade for, at vi i Vodskov Bolighus og hos Vodskov i Skagen sælger sengetøj fra Aiayu.

Sengetøj i 100 procent økologisk bomuld

Aiayu producerer tekstiler i ikke bare de bedste materialer, men de allerbedste materialer. Historien om Aiayu begynder for over 17 år siden. I deres søgen efter de ypperste materialer, begyndte de at eksperimentere med lamauld.

Siden har de udvidet sortimentet med produkter i cashmere, silke og økologisk bomuld. Sidstnævnte er netop det, som det lækre sengetøj er produceret i.

Aiayu Sleep er således en luksuriøs kollektion af bæredygtigt og økologisk sengetøj lavet af 100% økologisk bomuld. De forskellige designs stjæler ikke alt opmærksomheden i dit sovemiljø, men det er med til at underbygge en stemning af nærvær og luksuriøsitet – både i form af design og i form af materialet.

Reparationsservice

Aiayu har en ambition om at producere færre, men bedre produkter. Produkter, som du kan have i mange år, og som dag efter dag – eller nat efter nat – er med til at forbedre din livskvalitet. Det er både godt for dig og miljøet.

Skulle uheldet være ude, og du får et lille hul i sengetøjet, eller der går en syning, så frygt ej. Som en del af Aiayus ambition om at producere så få produkter som muligt, tilbyder de reparation hos en syerske, hvis sengetøjet går minimalt i stykker.

Den service kan du læse mere om på Aiayus hjemmeside via dette link.

Sengetøjet fås i forskellige størrelser og designs. I Vodskov Bolighus og hos Vodskov i Skagen kan du finde et velassorteret udvalg af sengetøjet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.