Klassisk med et twist – årets CH24 Birthday Edition er landet

CH24 Birthday

Carl Hansen & Søn fejrer vanen tro Hans J. Wegners fødselsdag med en særlig udgave af Y-stolen. Byd velkommen til årets CH24 Birthday.

CH24. Y-stol. Wishbone Chair. Kært barn har mange navne, og det er også tilfældet for en af de allermest populære spisebordsstole, som Hans J. Wegner designede.

Hvert år bliver Hans J. Wegner fejret – og hans fødselsdag markeret – af Carl Hansen & Søn. Det sker med en lancering af en særlig fødselsdagsudgave af CH24 – Y-stolen. Sidste år var den i teaktræ og med lædersæde. Året før var den i mahogni. Og tidligere har den været i valnød med sæde i gedeskind.

I år er den klassisk med et twist.

CH24 Birthday Edition 2023 er nemlig i eg/olie og med sæde i naturfarvet papirgarn.

Særudgaven med dobbeltflettet sæde er forsynet med en messingplade med Wegners underskrift og fødselsdato indgraveret, og den er derfor et vaskeægte samlerobjekt.

Selve designet af sædet på CH24 Birthday er udviklet af de fantastiske håndværkere hos Carl Hansen & Søn. Y-stolen har været i uafbrudt produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950, og den er uden tvivl en af de mest ikoniske designerstole, som vi har i Danmark.

Stolen kan bestilles fra den 20. marts og til og med den 30. marts. Den koster vejledende 6.995,-. Vi har naturligvis stolen udstillet i Vodskov Bolighus, så du kan se den med egne øjne.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have mere info.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få information omkring de seneste, nyheder, tilbud og meget andet.